Är de bästa pizzorna från Italien?

Hur ska vi hitta den absolut bästa pizzan? Kommer den idag att vara från Italien eller hittar vi den på en annan plats på vårt stora jordklot? Vi på denna sajt tror inte att det egentligen finns någon som vet detta, då det skulle vara ett alldeles för stort arbete att reda ut detta. En sak som är säker är att det finns mycket hög kvalitet på pizzor i de flesta länder på vår jord. När vi ska kora de sämsta pizzorna blir det mycket enklare. Då kommer vi genast underfund med att dessa kommer från Pizza Company och Pizza Hut. På dessa stora kedjor har de helt enkelt inte kunskapen om hur en pizza ska lagas.

Åter till var vi ska hitta de bästa pizzorna. Tar vi då en resa till Italien kommer vi Pizzahutsnart underfund med att den generella kvaliteten på pizzor är av en hög klass. Om vi ska jämföra en genomsnittlig kvalitet på pizzor kommer förmodligen Italien att ligga mycket högt upp på denna lista, om inte på den absolut första platsen. Vi tycker faktiskt att de pizzor som vi har på många pizzerior i Sverige också håller en mycket hög klass, och kan många gånger vara jämförbara med de bästa pizzorna i världen.

Det finns även de olika pizzerior över hela världen som har fått mycket beröm och utmärkelser på Internet för sina extremt goda och vällagade pizzor. Att vi frågar om den bästa pizzan kommer från Italien kanske hör mer till att pizzor automatiskt förknippas med detta land, och att det kanske generellt sett äts fler pizzor här då tillgången är så stor. Hur som helst är det helt upp till den enskilda individen att hitta sin speciella favorit bland alla pizzor som du äter under din livstid. Du kommer säkert att göra ett bra val.