Världens bästa pizzarestauranger

När det ska fastställas vilka som är världens bästa pizzarestauranger är utbudet så stort att detta närmast kan ses som omöjligt. Här handlar det helt enkelt om att det kommer att bli mycket svårt att kunna ha vetskapen om alla de olika pizzerior som finns världen över. Naturligtvis är det så att många av oss kommer att säga att den bästa pizzan finns i Italien, men om detta nu har någon verklighetsanknytning är lika svårt att säga. Här beror det också mycket på vilken typ av pizza som du gillar. En del påstår att pizzan ska ha en tjock botten och massor av fyllning, och då är det den amerikanska panpizzan som gäller. Andra vill ha den platta tunna typen av pizza med knapriga kanter, och även denna pizza finns i flera olika varianter.

Här är det valet mellan stenugnsbakad pizza eller den som är bakad i den traditionella elektriska ugnen som blir det svåra. Vilken pizza som är världens bästa blir därför ett stort arbete att reda ut, men det finns en del restauranger o0610040810407278449världen över som har fått uppmärksamhet för sina pizzor. En av dessa är Pizzeria e Trattoria Da Isa, och lite uppseendeväckande ligger den i Tokyo, Japan. Två andra platser som du ska kunna äta en perfekt pizza på enligt många är 400 Gradi som ligger i Brunswick i Australien och på Coalfire i Chicago, Illinois.

Hur som helst kommer vi heller inte ifrån att en äkta siciliansk pizza även den inte går av för hackor, och då är det Italien vi talar om igen. Det är inte för inget som detta land har uppmärksammats för sina pizzor, utan här finns det verkligen ett stort utbud av kvalitativa pizzerior. Som alla vet kommer kvalitet ur konkurrens, och finns det många som lagar samma mat kommer du även att hitta mycket goda pizzor där.